Gossamer Ii - ID: A028637

kampagne

Jack WolfskinGossamer Ii

Mere info

Mere om Gossamer Ii fra Jack Wolfskin

Gossamer Il er en let men kompakt telt fra Jack Wolfskin til rejser i sommeren, hvor det er vigtigt at pakke vægten holdes på et minimum. Dette telt har plads nok til to personer, og det er pakket ind i en meget lille størrelse, som er perfekt til vandreture. Gossamer ll har en klassisk tunnel form med to pinde og smidigt bardunsystem, som gør det meget stabilt selv i hård vind. Den har en særlig design på de to indgange, som giver flere muligheder.
Den indre Teltet er lavet udelukkende af mesh stof, så teltet er altid godt ventileret. På varme sommeraftener kan du over teltet rullet op og lægge, så kan den indertelt bruges for sig selv. Når det fungerer både som et myggenet, og du kan ligge og se på stjernerne, indtil du falder i søvn.
Egenskaber for Gossamer Ii:
Vægt: 2.28 kg
Beregnet til antal personer: 2
Vandsøjletryk oversejl: 4000
Vandsøjletryk gulv: 10 000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 305 x 135 x 95
Inner tent dimensions: 225 x 125 x 90 cm
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 57 x 17 cm
Mål apsis, max (længde x bredde x højde): 80 x 135 x 95 cm
Antal indgange: 2
Antal apsis: 1
Antal teltstænger: 2 st
Tykkelse på udvendigt teltstof: 75 D
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Gulvstof: Polyester
Tykkelse gulvstof: 150 D
Indvendigt teltstof: Polyester
Tykkelse på indvendigt teltstof: 40 D
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Tunneltelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!