Gravity Flex Men - ID: A028528

Jack WolfskinGravity Flex Men

Mere info

Mere om Gravity Flex Men fra Jack Wolfskin

Gravity Flex men er en meget vindtæt og robust soft shell jakke fra Jack Wolfskin der ånder godt og har flere flex zoner. Meget elastiske flex zoner på ryg og arme betyder, at du knap kan mærke du er iført noget. Materialet føles behageligt mod huden takket være den børstet inderside, som transporterer fugten hurtigt og effektivt. Jakken har en 2-lags membran, vindfang materiale er vindtæt, og åndbar. Men Gravity Flex og Flex Shield materiale er blevet tilføjet, som giver mulighed for varm, er fugtig luft transporteres ud meget effektivt. Let regn løber blot af jakken, og formen af hætten holder dit ansigt og hoved beskyttet. De store hoftelommer hæves, så de vil være lettere at få adgang til hvis du har klatresele på eller bære en vandretaske. Mesh materiale inde i lommerne gør det også nemt at åbne dem, hvis du har brug for ekstra ventilation.
Den venstre lomme leveres også med en speciel lomme til telefonen i mesh, og dermed kan du få din telefon i samme lomme som dine nøgler uden at risikere, at skærmen bliver ridset.
Lag 1: 59% polyamid 30% polyester 11% elastan
Lag 2: 91% polyester 9% elastan
Egenskaber for Gravity Flex Men:
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 3 stk
Leverantörens namn: Gravity Flex Men
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Skaljakker

1799.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!