Great Divide Rt - ID: A028634

kampagne

Jack WolfskinGreat Divide Rt

Mere info

Mere om Great Divide Rt fra Jack Wolfskin

Great Divide Rt er et telt fra Jack Wolfskin som er fantastisk, hvis du ønsker at gå camping med familien. Det er en behagelig familie telt til op til 6 personer. En hovedsektion og en aftagelig underdel tilbyder en fleksibel layout med et fleksibelt boligareal.

Den stabile tunnel design betyder, at voksne med enkelhed kan stå op i midten af teltet. Teltet har også fire vinduer og tre indgange, hvoraf den ene har en myggenet og et lille tag for at holde regnen væk.
Hvis du ikke har brug for den mindre del, så den let kan foldes ned og pakkes væk, så du får et større boligareal. Den forreste indgang kan rulles op eller rigges til at danne en veranda (separate teltpløkker), som udvider den samlede plads yderligere.
Egenskaber for Great Divide Rt:
Vægt: 12.8 kg
Beregnet til antal personer: 4-6
Vandsøjletryk oversejl: 4000
Vandsøjletryk gulv: 10 000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 530 x 260 x 200
Inner tent dimensions: 180 x 120 x 150 cm
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 70 x 45 x 20 cm
Mål apsis, max (længde x bredde x højde): 130 x 220 x 200 cm
Antal indgange: 3
Antal apsis: 1
Antal teltstænger: 3 st
Antal teltpløkker: 22
Udvendigt teltstof: Polyester
Tykkelse på udvendigt teltstof: 75 D
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Gulvstof: Polyester
Tykkelse gulvstof: 210 D
Belægning gulvstof: Polyuretan
Indvendigt teltstof: Polyester
Tykkelse på indvendigt teltstof: 75 D
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Campingtelte

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!