Grivla Children's Jacket - ID: A040388

Jack WolfskinGrivla Children's Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Grivla Children's Jacket fra Jack Wolfskin

Grivla Children's Jacket er en robust, behagelig vejrbestandig jakke fra Jack Wolfskin, der vil holde dit barn tør og behagelig i regnen. Den høje krave kan trækkes over dit barns ansigt, hvis vejret er rigtig koldt, kraven er foret med en blød mikrofleece, der føles blød og behagelig mod huden. Detaljer i refleks gør dit barn ekstra synlig tidligt om morgenen og sent om aftenen! • Vind, vandtæt materiale med god åndbarhed
• Detaljer i refleks
• Materialer:
100% Polyamid, Foring: 100% Polyester
Egenskaber for Grivla Children's Jacket:
Membran: Texapore
Hovedmateriale: Polyamid
Hætte: Fast
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 10 000 mm
Åndbar evne: 6000 gram/m2/24h
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!