High Mountain Trail Jacket - ID: A028577

kampagne

Jack WolfskinHigh Mountain Trail Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om High Mountain Trail Jacket fra Jack Wolfskin

High Mountain Trail Jacket fra Jack Wolfskin er en let og elastisk jakke til sport med hurtigt tempo. Den tilpasses nemt til dine behov, når du træner hårdt. High Mountain Trail Jacket ånder meget godt takket være Nanuk Dynamic stof, der er så mobile, som du er. Indersiden har en innovativ waffled struktur, der skaber lommer af varm luft, luften mellem stoffet og huden cirkulerer frit og gør så jakken føles behagelig uanset vejret.
92% polyester, 8% elastan
Egenskaber for High Mountain Trail Jacket:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!