Highland Jkt M - ID: A028515

kampagne

Jack WolfskinHighland Jkt M

Størrelseguide Mere info

Mere om Highland Jkt M fra Jack Wolfskin

Highland Jkt Men fra Jack Wolfskin er en vejrbestandig skaljakke med en aftagelig hætte, der er perfekt til vandreture. Materialet har en holdbar vandtæt effekt, ånder godt og er holdbar, så det ikke bliver revet, når du bære den sammen med en vandrerygsæk. Det er alt hvad du behøver for en eventyrlig vandretur uanset vejret. Detaljerne er klassiske, to baglommer, hemmelig lomme.
Egenskaber for Highland Jkt M:
Membran: Texapore
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Aftagelig
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 3 stk
Vandsøjletryk: 10 000 mm
Åndbar evne: 6000 gram/m2/24h
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!