Highland Trail Xt 50 - ID: A028610

kampagne

Jack WolfskinHighland Trail Xt 50

Mere info

Mere om Highland Trail Xt 50 fra Jack Wolfskin

Highland Trail Xt 50 fra Jack Wolfskin er en slank, let vandrerygsæk fuld af funktioner. Designet til effektiv belastning kontrol, når du er ude at gå. Det holder alt det udstyr, du har brug for flerdagsudflugter. Denne vandretaske er udstyret med Jack Wolfskin’s komfortable X-Transition bæresystem. To krydsede aluminium stænger stabiliserer posen og reducerer indsatsen for ryggen ved at overføre vægten til dine hofter. Men de er fleksible nok, så du har bevægelsesfrihed, når du bærer en masse udstyr. Du kan justere ryglængde for en individuel pasform og optimeret belastning.
HIGHLAND TRAIL XT 50 er opdelt i en klassisk måde med et hoved, bund og top rum. Der er også en holder til din vandflaske i taljebæltet. Du har adgang hovedrummet via toprummet eller lynlåsen på forsiden.
• Justerbart brystbælte med signal fløjte
• Beslag til vandrestave og is-værktøj
• Udstyret til fastgørelse af en hjælm
• Kompressionsremme på siderne og bunden
• Hovedrum med to åbninger (fra fronten og toppen) og inderlomme (med plads til drikkevarer), bas-rum, udvendig lomme med indvendige rum, to mesh sidelommer, foldbar flaskeholder
• Reflekser
• Forberedt til væskesystem (rør kanal og vedhæftet fil)
• Pack sæk: meget let, holdbar CROSS RIP 210D materiale og meget lav vægt
• Basis: let, holdbart CROSS RIP 300D materiale med forstærkning ledninger
• Ramme: meget lys, form fastholdende ALUMINIUM
Egenskaber for Highland Trail Xt 50:
Køn: Unisex
Rumfang: 50 L
Vægt: 2050 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 38 x 35 x 79 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Fast toplåg
Front åbning: Ja
Bundåbning: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!