Hobo King 85 Pack - ID: A028621

Jack WolfskinHobo King 85 Pack

Størrelseguide Mere info

Mere om Hobo King 85 Pack fra Jack Wolfskin

Hobo Kong 85 Pack fra Jack Wolfskin er en ekstra stor, robust og fuldt udstyret rejsetaske med en alsidig lomme i låget. Den holder alt hvad du behøver på en sikker og organiseret opbevaring, når du arbejder eller rejser. Billetter, snacks og andre vigtige elementer kan gemmes i de forreste og sidelommer. Mens de hoved og bund rum giver masser af plads til tøj og sovepose. Snavset og rent tøj er adskilt let takket være den udskilte indre rum.
Praktisk og behagelig sele system, som er designet til tunge belastninger. Du kan gemme din vandflaske i en holder på taljens bælte.
Aftagelige kompressionsremme giver dig mulighed for at vedhæfte din sovepose eller komprimere indholdet af posen, når det ikke er fuld. Hvis du ønsker at forlade din taske hjemme for dagen, kan du nemt fjerne topdækslet og bruge det som en skuldertaske.
Der er også et kort over verden i din taske, hvor du kan krydse destinationen efter destination af.
Egenskaber for Hobo King 85 Pack:
Køn: Unisex
Rumfang: 85 L
Vægt: 3325 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 94 x 42 x 36 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Ja
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Aftageligt toplåg
Front åbning: Ja
Bundåbning: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!