Hydropore 3in1 Men - ID: A028449

Jack WolfskinHydropore 3in1 Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Hydropore 3in1 Men fra Jack Wolfskin

Hydropore 3in1 Men fra Jack Wolfskin er åndbar 3-i en kombination, der består af et elastisk Hydropore jakke og en vindtæt quiltet vest, som er det perfekte valg for fysisk krævende aktiviteter i koldere vejr.
Hvis du nogensinde ønsker at bære jakke og vest separat, bare trække lynlåsen, og sæt dem sammen, så vupti, du har to separate klæder.
Stretch Hydropore
Jakke:
Den innovative Hydropore materiale er alsidig nok til at blive brugt som et basislag eller som en varm lag. Den er blød indvendig, så det føles behageligt mod huden. Men det er under udholdenhedssport, at det virkelig viser, hvad det kan gøre, det ånder meget godt, tørrer hurtigt, og forebygger lugt, så den altid føles godt at have på.
Vindtæt quiltet vest:
Storm vest dækker materialer og premium Micro Guard Maxloft Q.M.C isolation gør den både varm og vindtæt. Så du vil ikke være kold på grund af kolde vinde.
Overjakke:
100% Polyamid
For: 100% Polyester
Indvendig jakke:
100% Polyester
Egenskaber for Hydropore 3in1 Men:
Antal lommer: 3 stk
Andel dun: 60 %
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle 3 i 1 Jakker

2099.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!