Hydropore Half Zip Men - ID: A028580

kampagne

Jack WolfskinHydropore Half Zip Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Hydropore Half Zip Men fra Jack Wolfskin

Hydropore Half Zip Men er en alsidig langærmet skjorte fra Jack Wolfskin er designet til krævende aktiviteter. Sved og fugt transporteres hurtigt fra huden til ydersiden af stoffet og det føles blød og behagelig direkte mod huden. Ved lavere temperaturer, så det fungerer meget godt som en varm lag af varmere temperaturer, det beskytter dig mod UV-stråler. 100% Polyester
Egenskaber for Hydropore Half Zip Men:
UV-beskyttelse (SPF): 50
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Trøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!