Hydropore Hooded Jacket Women - ID: A028575

kampagne

Jack WolfskinHydropore Hooded Jacket Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Hydropore Hooded Jacket Women fra Jack Wolfskin

Hydropore Hooded Jacket Women er en alsidig jakke fra Jack Wolfskin designet til udendørs aktiviteter. Uanset hvad du planlægger at gøre, så fungerer denne innovative jakke altid med sit Hydropore Materiale. Bær den, når du går i bjergene om sommeren, når du har brug for en let beklædningsgenstand med UV-beskyttelse (UV 50+). Eller bær den som en varm lag i køligere, regnfulde vejr. Jakken væger væk fugt hurtigt og føles tør mod huden. 100% Polyester
Egenskaber for Hydropore Hooded Jacket Women:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!