Jack Wolfskin 3 i 1 Jakker - Med 35 års erfaring er “3i1erne” JACK WOLFSKIN’s jakker til al slags vejr. Den vandtætte yderskal og den varme inderjakke kan kombineres eller bæres enkeltvis, hvilket giver dig masser af muligheder for at bære jakken.
Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

EN JAKKE TIL AL SLAGS VEJR - Med 35 års erfaring er “3i1erne” JACK WOLFSKIN’s jakker til al slags vejr. Den vandtætte yderskal og den varme inderjakke kan kombineres eller bæres enkeltvis, hvilket giver dig masser af muligheder for at bære jakken. Regn, sne eller vind – med 3i1eren er du udstyret til at klare al slags vejr. Jack Wolfskin tilbyder 3i1erne med to forskellige lynlåslængder (kort og lang).

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!