Kalahari Skort - ID: A028536

kampagne

Jack WolfskinKalahari Skort

Størrelseguide Mere info

Mere om Kalahari Skort fra Jack Wolfskin

Kalahari Skort er lette og hurtig-tørrede shorts / nederdel combo fra Jack Wolfskin med god UV-beskyttelse. Supplex nylon materiale giver meget god beskyttelse mod solen, men det er også praktisk, hvis du er ude hele dagen uden at finde så meget skygge. Om aftenen, kan du nemt vaske den, da den tørrer hurtigt, så du kan tage den på morgenen efter. 100% POLYAMID
Egenskaber for Kalahari Skort:
Materiale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 40
Stretch: Ja
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Nederdele & Skorts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!