La Cumbre Trail Jacket - ID: A028576

kampagne

Jack WolfskinLa Cumbre Trail Jacket

Mere info

Mere om La Cumbre Trail Jacket fra Jack Wolfskin

La Cumbre Trail Jacket fra Jack Wolfskin er en meget varm, vindtæt og elastisk fleece jakke med hætte og tommelfinger huller. Passer godt på tur, når det er køligt. Med La Cumbre Trail Jacket til at få mere bevægelsesfrihed og mere beskyttelse mod elementerne. Dette er takket være både stræk og pasform. Hætten har en elastisk kant, der holder stramt og beskytter mod kulden, mens tommelfingerhuller giver både bevægelsesfrihed og beskyttelse mod kulden, fordi de lukker til mod hænderne.
To rejst lommer der er let tilgængelige, selv når iført en rygsæk med en livrem.
100% polyester
Egenskaber for La Cumbre Trail Jacket:
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Fast
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!