Liberty Pants - ID: A028540

Jack WolfskinLiberty Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Liberty Pants fra Jack Wolfskin

Liberty Pants er et par elastiske bukser til hverdag fra Jack Wolfskin. De vil være behagelige uanset om du rejser eller er på vandretur gennem skov. Materialet har en høj andel af bomuld, hvilket giver dem en meget blød tekstur. Og hvis du har brug for at klatre over træstammer og sten, har de strækning i materialet bevægelsesfrihed. 60% polyester, 37% bomuld (organisk) 3% elastan
Egenskaber for Liberty Pants:
Hovedmateriale: Bomuld
Vindtætte: Nej
Stretch: Ja
Antal baglommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!