Moab Jam 34 - ID: A028626

kampagne

Jack WolfskinMoab Jam 34

Mere info

Mere om Moab Jam 34 fra Jack Wolfskin

Moab Jam 34 fra Jack Wolfskin er en stor sport rygsæk med fleksibel tight skuldersele, hjelm lomme og en pakkepose. Moab Jam har et bundrum og en rummelig forlomme med organisator og flere andre nødvendige oplysninger. Blandt andet en vandtæt netlomme, der kan knyttes til den forreste, hvor du kan gemme din hjelm eller andet udstyr. På hoftesele, der er en ud-foldbar holder til en vandflaske. Moab Jam har en række forskellige funktioner, der gør den ideel til en bred vifte af aktiviteter. Den har blandt andet rum til din hjælp og LED beslag, så du er klart synlig, når du cykler. Når du går, kan du også fastgøre vandrestave til tasken.
• ACS stram sele system, der ikke hæmmer dine bevægelser. Tasken sidder så tæt på din krop, som du nemt kan styre belastningen af pakningen. Den centrale luftkanal langs ryggen vil holde dig kølig og tør.
• Justerbar brystrem med fløjte
• Kompressionsstropper
• Reflekser
• Stor hoved inderlomme men som også kan anvendes til et væskerum, elastisk styrthjelmsrum, lomme i hoftebæltet
• Organizer rum foran til småting
• Cross Rip 210D: Ekstra fast, tværbundet polyethylen materiale.
Egenskaber for Moab Jam 34:
Køn: Unisex
Rumfang: 34 L
Vægt: 1190 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 56 x 33 x 25 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Snelås: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Nej
Topåbning: Lynlås
Front åbning: Nej
Bundåbning: Ja
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Ja
Grenrem: Nej
Beslag til kasteline: Nej
Våbenlomme: Nej
Stolfunktion: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrerygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!