Mtn Attack 5 Texapore Mid W - ID: A028505

kampagne

Jack WolfskinMtn Attack 5 Texapore Mid W

Størrelseguide Mere info

Mere om Mtn Attack 5 Texapore Mid W fra Jack Wolfskin

Mtn Attack 5 Texapore Mid Women er en omvandrende støvle til mænd fra Jack Wolfskin. Støvlen er lige så alsidig som dine ambitioner, de er vandtætte og åndbart. Den er ideel til både korte og længere vandreture. TEXAPORE O2 + membran vil holde dine fødder tørre. Skoene er ankelhøje og toppen er lavet af ruskind (til god support) og robuste materialer (fremragende klima kontrol). Den lette, holdbare sål er godt dæmpet og tilbyder godt greb på alle de forskellige terræner.
• Foring i hurtigtørrende polyester med god åndbarhed
• Wolf Hike CL fleksibel gå sål
• Hæl og tå beskyttelse
• Snøresystem med metalklemmer og løkker af nylon
Egenskaber for Mtn Attack 5 Texapore Mid W:
For: Syntetisk
Membran: Texapore
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Trekkingstøvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!