Muddy Pass - ID: A028529

kampagne

Jack WolfskinMuddy Pass

Størrelseguide Mere info

Mere om Muddy Pass fra Jack Wolfskin

Muddy Pass fra Jack Wolfskin er en hybrid softshell jakke med vindtæt forside, der er designet til krævende udendørs aktiviteter. Jakken er udformet til at klare en skiftende temperatur. Når temperaturen falder, og du begynder at svede vil jakken regulere den, så du altid føler dig bekvem. Den høje krave Muddy Pass er justerbar og foret med microfleece. Så når du føler vinden begynder at suse, kan du nemt stramme kraven - endda manchetter og forneden af jakken - så ingen kold luft kommer ind. Der er også en skjult hætte i letvægtsmaterialer inde i kraven, som du hurtigt kan udfolde hvis det begynder at regne.
Egenskaber for Muddy Pass:
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 4 stk
Vindtæthed: Ja
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Softshelljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!