Oak Creek Jacket - ID: A040380

kampagne

Jack WolfskinOak Creek Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Oak Creek Jacket fra Jack Wolfskin

Oak Creek Jacket er en jakke til børn fra Jack Wolfskin, der tilbyder sikker og behagelig beskyttelse mod regn og vind. Fremragende til dem, der går i skole eller gerne vil være ude i naturen meget. Hvis det er ekstra køligt, kan denne vandtætte jakke kombineres med et varmelagende lag. Jakken har flere detaljer i refleks for at gøre dit barn ekstra synligt om morgenen og om aftenen. Materiale:
100% polyester. Foring: 100% Polyamid
Egenskaber for Oak Creek Jacket:
Membran: Texapore
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Membranteknik: 2-lags
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 10 000 mm
Åndbar evne: 6000 gram/m2/24h
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!