On The Fly 35 - ID: A028624

kampagne

Jack WolfskinOn The Fly 35

Mere info

Mere om On The Fly 35 fra Jack Wolfskin

On The Fly 35 er robust duffelbag fra Jack Wolfskin til korte ture. Denne klassiske duffelbag er definitionen af forenklet bagage. Bare smide de vigtigste ting i, træk i snoren, og du er klar til at gå. På The Fly 35, men en masse andre funktioner og muligheder som en standard duffle ikke har. Ud over den polstrede rem og polstret ryg, så har den et indre rum, og en glat hemmelig lomme. En dækkeklap kan foldes ud og bindebåndet kan strammes for at lukke toppen af posen.
Egenskaber for On The Fly 35:
Rumfang: 35 L
Vægt: 665 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 30 x 28 x 55 cm
Hoftebælte: Nej
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Nej
Indstillelig ryglængde: Nej
Topåbning: Andet
Laptop lomme: Nej
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Hverdagsrygsække

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!