Portland Texapore Low K - ID: A028500

Jack WolfskinPortland Texapore Low K

Størrelseguide Mere info

Mere om Portland Texapore Low K fra Jack Wolfskin

Portland Texapore Low Kids fra Jack Wolfskin er en meget let hverdagssko. Den er også vandtæt, mens dine fødder kan ånde. Uanset hvad, så er de luftige toppen af mesh og den avancerede dæmpning gør dette til en virkelig behagelig sko. Hertil kommer, at de er nemme at sætte på takket være den elastiske snøresystem, der hurtigt kan justeres til en perfekt pasform.
Egenskaber for Portland Texapore Low K:
Membran: Texapore
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Støvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!