kampagne
Mere info

Mere om Purser fra Jack Wolfskin

Purser er en skuldertaske fra Jack Wolfskin med flere rum til alle små ting, du har brug for på din rejse. Uanset om du er i lufthavnen, på bussen eller på en sightseeingtur, så kan du nemt holde alle dine rejsedokumenter tæt på dig. Tasken har et fladt design, så den fylder mindre. Hovedrummet holder de vigtigste ting sikkert, som mobiltelefon, pas eller nøgler. Med 6 rum, kan du nemt organisere alle dine ting, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for dem. skulderstroppen kan justeres efter behag.
• Cross Rip 420D: Holdbar vandtæt ripstop stof med forstærkede sømme
• Hovedrum med to store lommer til pas, flybilletter mv 3 penholder, mobil lomme og lynlås lomme.
• Nøgleholder
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Pengepunge & Værdigenstande Opbevaring

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!