Rain Pants Kids - ID: A028557

kampagne

Jack WolfskinRain Pants Kids

Størrelseguide Mere info

Mere om Rain Pants Kids fra Jack Wolfskin

Rain Pants Kids er et par solide, vandtætte vandtætte bukser fra Jack Wolfskin. Med disse regnbukser, kan dine børn lege trods regn. Reflekser på forsiden og bagsiden gør også dit barn ekstra synlig. De er også meget lette at sætte på takket være den brede pasform og lynlåse ved anklerne. De er så lette og kompakte, at de optager minimal plads i din pakke eller skole taske, så de er nemme at bære. 100% POLYAMID
Egenskaber for Rain Pants Kids:
Hovedmateriale: Syntetisk
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Regnbukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!