Rocksand Texapore Mid M - ID: A028508

Jack WolfskinRocksand Texapore Mid M

Størrelseguide Mere info

Mere om Rocksand Texapore Mid M fra Jack Wolfskin

Rock Sand Texapore Mid Men er en let, vandtæt vandrestøvle fra Jack Wolfskin med god dæmpning. De håndterer stenede spor og ru skovstier med lethed takket være den dæmpende sål og behagelig pasform. Herrestørrelser. Der er masser af plads til din fod på forsiden af skoene og bagsiden understøtter din hæl. De tåler at træder i en vandpyt og det regner lidt på dem, fordi de er lavet af vandtæt TEXAPORE materialer.
• Meget vandafvisende ruskind og tekstil
• Circuliner: Hurtig tørrende polyester foring, god åndbarhed
• Wolf Cruise: let og fleksibel sål vandreture
• Multifunktionel gribende: særlige mønster på trædefladen
• Cushion pad EVA mellemsål med god dæmpning
• Tå og hæl beskyttelse
Egenskaber for Rocksand Texapore Mid M:
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Skind
Membran: Texapore
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Trekkingstøvler

1149.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!