Rosebery - ID: A028615

kampagne

Jack WolfskinRosebery

Mere info

Mere om Rosebery fra Jack Wolfskin

Rosebery er en lille skuldertaske fra Jack Wolfskin. Det er både en kurer pose og en håndtaske, og den er holdbar, kompakt, har en subtil design. Perfekt til hverdag eller når du er på farten. Det er let at bære rundt på, og du kan bære dine nøgler, pung, mobiltelefon og andre små varer, du har brug for. Hovedrummet kan også lukket med en lynlås, så dine ting vil være sikker.
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Skuldertasker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!