Smoozip -5 Women - ID: A072333

Jack WolfskinSmoozip -5 Women

Mere info

Mere om Smoozip -5 Women fra Jack Wolfskin

Smoozip -5 Women er en tre sæson sovepose fra Jack Wolfskin med syntetisk fiber isolering og ergonomisk lynlås. Med sin generøse størrelse holder soveposen dig varm ned til 1 ° C Den innovative S-formede lynlås kan du åbne eller lukke soveposen i én bevægelse. Den unikke Micro Guard syntetiske fiberfyld gør Smoozip er dejligt varm, især omkring brystet og fødder. Og for ekstra komfort, det er soveposen foret med fleece på siderne, i fodboksen og hætte. Hætten kan bruges som en pude eller strammes omkring hovedet for ekstra varme, når temperaturen falder.
Egenskaber for Smoozip -5 Women:
Maksimal kropslængde: 175 cm
Vægt: 1775 g
Køn: Dame
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Lynlås: Fuldlængde
Polstring: Syntetisk
Ekstremtemperatur: -22 grader C
Komforttemperatur dame: 1 grader C
Varmekrave: Ja
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!