BLACK FRIDAY!     Dame   Herre   Børn   SUPER DEALS

Tongari Jacket Men - ID: A028447

kampagne

Jack WolfskinTongari Jacket Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Tongari Jacket Men fra Jack Wolfskin

Tongari Jacket Men er en elastisk fleece fra Jack Wolfskin. Fleece materiale vil holde dig varm og komfortabel i foråret og efteråret, og giver dig mulighed samtidig stor bevægelsesfrihed. Og hvis du sveder under mere krævende aktiviteter, der vil tørre hurtigt igen. Hvis du bruger det, når det bliver koldere derude, det kan også nemt sættes sammen med en kompatibel overjakke for ekstra varme og isolering. 100% POLYESTER
Egenskaber for Tongari Jacket Men:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Nej
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Nej
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Mellemlagstrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!