Tongari Vista Women - ID: A028458

kampagne

Jack WolfskinTongari Vista Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Tongari Vista Women fra Jack Wolfskin

Tongari Vista Women er en alsidig tre-i-en combo fra Jack Wolfskin, en vindtæt vest og en elastisk fleece. Du kan nemt tilpasse isolering til dit behov. Hvis de bliver båret sammen på kølige morgener eller aftener så er vesten og fleecejakken et uovertruffen hold. Med Tongari Vista Women holdes overkroppen varm og samtidig har dine arme total bevægelsesfrihed. Hvis du bruger tøjet individuelt, så fungerer de også lige så godt. Om vinteren eller koldere dage, kan du nemt kombinere fleecejakken med en valgfri overjakke takket være systemets lynlås. Selv vesten kan kombineres med valgfri indre jakke.
Vest: 100% Polyester
Foring: 100% Polyamid
Isolering: 90% hvide andedun, fjeder 10%, indeholder ikke-tekstildele af animalsk oprindelse.
Fleece: 100% polyester
Egenskaber for Tongari Vista Women:
Materialer indre jakke: Syntetisk
Hovedmateriale: Polyester
Vindtæthed: Ja
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle 3 i 1 Jakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!