Topaz Texapore Jkt B - ID: A028558

kampagne

Jack WolfskinTopaz Texapore Jkt B

Størrelseguide Mere info

Mere om Topaz Texapore Jkt B fra Jack Wolfskin

Topaz Texapore Jkt Boys er en letvægts jakke til al slags vejr fra Jack Wolfskin med system-lynlås. Denne funktionelle jakke beskytter dit barn om sommeren, og takket være systemets lynlås, kan den nemt parres med en fleece for at give bedre opvarmning og isolering i koldere vejr. Topaz Texapore har en letvægts hætte, som er nem at justere, det også har reflekser for og bag, så dine børn kan lege udenfor, selv når det er mørkt.
100% polyamid
Egenskaber for Topaz Texapore Jkt B:
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Skaljakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!