Vario Beach Shelter - ID: A028642

kampagne

Jack WolfskinVario Beach Shelter

Mere info

Mere om Vario Beach Shelter fra Jack Wolfskin

Vario Beach Shelter er en 2-personers vindfang med justerbart tag fra Jack Wolfskin. Taget er fastsat til to positioner og kan nemt justeres fra den ene side til den anden afhængigt af hvordan solen flytter sig. Med kun 3 stænger, så er beskyttelsen let at rejse. Når vinden blæser, kan det også forankres på stranden med sandsække og sand pinde. Gulv: 100% POLYETHYLEN
Egenskaber for Vario Beach Shelter:
Vægt: 2.2 kg
Vandsøjletryk oversejl: 4000
Ydermål LængdexBreddexhøjde 115 x 220/85 x 110
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 60x 15 x 11 cm
Udvendigt teltstof: Polyester
Tykkelse på udvendigt teltstof: 75 D
Belægning på udvendigt teltstof: Polyuretan
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Bivuak

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!