Vector Pants - ID: A028550

kampagne

Jack WolfskinVector Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Vector Pants fra Jack Wolfskin

Vector Pants er en letvægts bukser fra Jack Wolfskin for mænd med stretch indlæg og UV-beskyttelse. Disse sporty vandrebukser er designet specielt til krævende aktiviteter med dynamiske bevægelser, og derfor de er lavet af et robust men let materiale med områder af stretch for fremragende bevægelsesfrihed. De tilbyder også beskyttelse mod solen og slipper let fra en let regn. Lag 1: 100% Polyamid
Lag 2: 89% bomuld, 11% Polyester
Egenskaber for Vector Pants:
Hovedmateriale: Syntetisk
UV-beskyttelse (SPF): 40
Stretch: Ja
Antal baglommer: 1 stk
Antal benlommer: 2 stk
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Vandrebukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!