Wolfmat Camp - ID: A028630

kampagne

Jack WolfskinWolfmat Camp

Mere info

Mere om Wolfmat Camp fra Jack Wolfskin

Wolfmat Camp fra Jack Wolskin er ekstra lang, bredt og komfortabelt isoleret liggeunderlag med 7 cm tykt skum. Et fremragende valg for dem, der ønsker lidt ekstra luksus til campingpladsen. Den passer også godt som en gæsteseng, når du kommer hjem. Det 7 cm tykke skum, beskytter dig, når du sover, og giver god isolering. Derfor fungerer den fint fra forår til efterår. Horisontale borehuller reducerer måtten pakkestørrelse og vægt uden at reducere isolationsevne.
Ydre materiale: 100% Polyester
Isolering: 100% polyuretan
Pakkepose: 100% Polyamid
Egenskaber for Wolfmat Camp:
Ydermål LængdexBredde: 194 x 64 x 7
Isoleringsmateriale: Skum
Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 68 x 20 cm
R-værdi (US): 7,3
Tykkelse: 7 cm
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.

Mere fra Jack Wolfskin

Se alle Selvoppustelige

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!