Hällevik Ep - ID: A029595

KavatHällevik Ep

Størrelseguide Mere info

Mere om Hällevik Ep fra Kavat

Hallevik er en klassisk og populær remsandal, der fungerer så godt til daglig brug og en dag på legepladsen. Modellen er designet til at passe børns fødder og er meget let at sætte på som følge af åbningen og praktisk velcrolukning. Hallevik fremstilles af et miljøvenlig kromfrit læder (Eco performance læder), som er behandlet for at være vandtæt, den har også god åndbarhed. Læder foret og forstærket bagsiden af hælen for at beskytte og holde foden på plads. Den indvendige indersål af læder har stødabsorberende egenskaber og giver god komfort og miljøet inde i skoen. Ydersålen er af gummi med meget godt greb og rulning. Fri for Teflon, PTFE og andre fluorerede kulbrinter. Eco-mærket med EU miljømærke.
Egenskaber for Hällevik Ep:
Tåbeskyttelse: Nej
Extra vattentålig: Nej
Materiale: Læder
Skofabriken Kavat is a family company with rich heritage from the times when Kumla and Örebro was the center of shoe manufacturing in Sweden. There is lots of experience and great knowledge of the footwear and leather with Kavat. A genuine craftsmanship combined with modern technology is the key to our success. Now the 4th generation has taken place at the company in Kumla, Sweden.

Mere fra Kavat

Se alle Sandaler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!