Rullsand EP - ID: A029594

kampagne

KavatRullsand EP

Størrelseguide Mere info

Mere om Rullsand EP fra Kavat

Rullsand EP er en af sommerens store favoritter til de mindste fødder. Modellen er designet til at passe børns fødder og er meget lette at sætte på som følge af åbningen og praktisk velcrolukning. Rullsand EP fremstilles af et miljøvenlig kromfrit læder (Eco performance læder), som er behandlet for at være vandtæt, det har også meget gode åndbarhed. Læder foret og forstærket på bagsiden af hælen for at beskytte og holde foden på plads. Inde i indersålen er læder med stødabsorberende egenskaber som giver god komfort og miljø inde i skoen. ydersålen er lavet af gummi specielt udviklet til at være ekstra blød og smidig, det har også meget godt greb og rulning.
Som alle Kavats sko er fri fra Teflon, PTFE og andre fluorerede kulbrinter.
Egenskaber for Rullsand EP:
Tåbeskyttelse: Nej
Extra vattentålig: Ja
Materiale: Læder
Skofabriken Kavat is a family company with rich heritage from the times when Kumla and Örebro was the center of shoe manufacturing in Sweden. There is lots of experience and great knowledge of the footwear and leather with Kavat. A genuine craftsmanship combined with modern technology is the key to our success. Now the 4th generation has taken place at the company in Kumla, Sweden.

Mere fra Kavat

Se alle Sandaler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!