Gere 2.0 Pants Regular Men's - ID: A037548

kampagne

KlättermusenGere 2.0 Pants Regular Men's

Størrelseguide Mere info

Mere om Gere 2.0 Pants Regular Men's fra Klättermusen

Gere 2.0 er ideel til guider, bjergbestigere, vandrere og fagfolk, der har brug for pålideligt udstyr. Gere Pants er komfortabel som et par virkelig elastiske jeans men holder fem gange længere, tørrer fem gange hurtigere og ti gange mere vind resistente. Materialet er genbrugt polyamid blandet med spandex for bedre smidighed. Gere har store lommer, geniale stramning i taljen med kile. Ben sømmen er snoet for at undgå slid på indersiden af anklerne. Derudover er der lynlås udluftninger i kanten. Flappen er forud for øget ventilation.

• Forstærket ankler.
• To lommer foran.
• Lynlåslommer.
• Bag lommer.
• Mobiltelefon lomme inde i højre lomme.
• Lynlås ventilationer i siden. Klappen er forud for øget ventilation.
• Elastisk talje.
• Bøjede knæ.
• Twisted ben søm for at undgå slid på indersiden af anklen manchetten.
• Elastisk justerbar forneden.
• Krog, der kan sættes fast i skosnøre.
• Kan bruges med stål bøjler (tilbehør), så gamacher ikke er nødvendige.
• Bælte
• Refleks.
• Materiale:
Oculus 275 g / m? 95% genanvendt polyamid, 5% elastan. bluesign® certificeret materiale. Fluorocarbon produkt.
Egenskaber for Gere 2.0 Pants Regular Men's:
Passer til: Forår/sommer/efterår (5 til -10ºC)
Bæredygtighed: Bluesign
Justering nederst i buksebenet: Ja
Zip-off: Nej
Rålængde i bukseben: Nej
Støvlekrog: Ja
Hovedmateriale: Polyamid
Ventilation: Ja
Vindtætte: Nej
Polstring: Upolstret
Antal lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Ja
Antal benlommer: 2 stk
Antal forlommer: 2 stk
For Klättermusen er det absolut bedste, der findes, friluftsaktiviteter i snestorm eller regn. Det er der, de mærker, om tøjet lever op til forventningerne. Siden firmaet blev stiftet i 1984, har de arbejdet hårdt for at fremstille materialer og nye unikke innovationer, som hjælper dig i dit aktive friluftsliv. Ikke at tænke og gøre som alle andre er en del af Klättermusens DNA, og de har altid gået deres egne veje for at udvikle produkter. Fokus ligger på så lidt miljøpåvirkning som muligt, innovativt design og slidstærke produkter, så du kan føle dig tryg i al slags vejr. På holdet bag Klättermusen finder du jægere, vandrere, skiløbere og en række andre personer, som brænder passioneret for et aktivt liv udendørs. Klättermusens slogan ”Maximum safety for you, minimum impact on nature” indebærer, at de arbejder aktivt mod brug og smid væk-kulturen. De skaber tøj og udstyr, som du kan bruge hele livet. I stedet for at købe billigere tøj, som skal udskiftes ofte, så invester i kvalitetsudstyr.

Mere fra Klättermusen

Se alle Vandrebukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    Miljø: I Klättermusens tagline Maximum Safety for you, minimum inpact on nature, star miljøet for 50% af deres varemærke. Gundlægger Peter Askulv er uddannet biolog og lærte om klimaændringer, der blev omtalt allerede i 70'erne. Klättermusenhar udfaset PVC som materiale i begyndelsen af 90'erne, fordi det indeholder phthalater blødgørere, der er hormonforstyrrende. Klättermusen bruger forsigtighedsprincippet, som at undgå stoffer, der er kendt for at være sikre, og arbejder også med substitution; at altid vælge de mindst skadelige stoffer. De har udfaset hydrofluorcarboner og har fjernet dem i alt, undtagen membran tøj, hvor den mindre miljøskadelige c6-imprægnering bliver brugt. 2014 skal de være helt væk (men forhåbentlig tidligere). Arbejder aktivt med kemiske emner i den European Outdoor Group og Bluesign. Da lastbiltransporterne stod for en stor del af kuldioxidforureningerne er lagrene flyttet fra Åre til Borås, hvortil varerne ankommer med båd via Göteborg. På denne måde blev lastbiltransporterne og kuldioxidforureningerne reduceret med 30-50% per produkt.   Genanvendelse: Bruger økologisk bomuld og genanvendt tekstiler. Leder efter et genbrugssystem, hvor kvaliteten i stoffet bevares, og ser på de mest avancerede genbrugssystemer i verden. Har sit eget service center, hvis din Klättermusen produkt går i styker, kan du bare sende den til reparation! Har et øko-index-system med 11 punkter, der kan opnås i et produkt (du kan finde hensyn på tøjet).   Dyr: Dunet er ikke plukket fra levende fugle. Når Klättermusen begynder at bruge uld i deres produkter vil den være mulesing-fri.   Etik: Har en lang relation med fabrikkerne og besøger dem 2-4 gange om året.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!