• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

KlättermusenGere 2.0 Pants Short Women's

  Gere 2.0 Pants Short Women's - ID: A037894

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Gere 2.0 Pants Short Women's fra Klättermusen

  Gere 2.0 er ideel til guider, bjergbestigere, vandrere og fagfolk, der har brug for pålideligt udstyr. Gere Pants er komfortabel som et par virkelig elastiske jeans men holder fem gange længere, tørrer fem gange hurtigere og ti gange mere vind resistente. Materialet er genbrugt polyamid blandet med spandex for bedre smidighed. Gere har store lommer, geniale stramning i taljen med kile. Ben sømmen er snoet for at undgå slid på indersiden af anklerne. Derudover er der lynlås udluftninger i kanten. Flappen er forud for øget ventilation.
  Egenskaber:
  • Forstærket ankler.
  • To lommer foran.
  • Lynlåslommer.
  • Bag lommer.
  • Mobiltelefon lomme inde i højre lomme.
  • Lynlås ventilationer i siden. Klappen er forud for øget ventilation.
  • Elastisk talje.
  • Bøjede knæ.
  • Twisted ben søm for at undgå slid på indersiden af anklen manchetten.
  • Elastisk justerbar forneden.
  • Krog, der kan sættes fast i skosnøre.
  • Kan bruges med stål bøjler (tilbehør), så gamacher ikke er nødvendige.
  • Bælte
  • Refleks.
  • Materiale:
  Oculus 275 g / m? 95% genanvendt polyamid, 5% elastan. bluesign® certificeret materiale. Fluorocarbon produkt.
  Egenskaber for Gere 2.0 Pants Short Women's:
  Zip-off: Nej
  Lynlås nederst i buksebenet: Nej
  Hovedmateriale: Polyamid
  Vindtætte: Ja
  For: Uforede
  Antal lommer: 6 stk
  Stretch: Ja
  Forstærket områder: Ja
  Antal baglommer: 2 stk
  Antal benlommer: 2 stk
  Antal forlommer: 2 stk
  For Klättermusen er det absolut bedste, der findes, friluftsaktiviteter i snestorm eller regn. Det er der, de mærker, om tøjet lever op til forventningerne. Siden firmaet blev stiftet i 1984, har de arbejdet hårdt for at fremstille materialer og nye unikke innovationer, som hjælper dig i dit aktive friluftsliv. Ikke at tænke og gøre som alle andre er en del af Klättermusens DNA, og de har altid gået deres egne veje for at udvikle produkter. Fokus ligger på så lidt miljøpåvirkning som muligt, innovativt design og slidstærke produkter, så du kan føle dig tryg i al slags vejr. På holdet bag Klättermusen finder du jægere, vandrere, skiløbere og en række andre personer, som brænder passioneret for et aktivt liv udendørs. Klättermusens slogan ”Maximum safety for you, minimum impact on nature” indebærer, at de arbejder aktivt mod brug og smid væk-kulturen. De skaber tøj og udstyr, som du kan bruge hele livet. I stedet for at købe billigere tøj, som skal udskiftes ofte, så invester i kvalitetsudstyr.

  Mere fra Klättermusen

  Se alle Vandrebukser

  • Miljø & Etik

   Blank
   Miljø: I Klättermusens tagline Maximum Safety for you, minimum inpact on nature, star miljøet for 50% af deres varemærke. Gundlægger Peter Askulv er uddannet biolog og lærte om klimaændringer, der blev omtalt allerede i 70'erne. Klättermusenhar udfaset PVC som materiale i begyndelsen af 90'erne, fordi det indeholder phthalater blødgørere, der er hormonforstyrrende. Klättermusen bruger forsigtighedsprincippet, som at undgå stoffer, der er kendt for at være sikre, og arbejder også med substitution; at altid vælge de mindst skadelige stoffer. De har udfaset hydrofluorcarboner og har fjernet dem i alt, undtagen membran tøj, hvor den mindre miljøskadelige c6-imprægnering bliver brugt. 2014 skal de være helt væk (men forhåbentlig tidligere). Arbejder aktivt med kemiske emner i den European Outdoor Group og Bluesign. Da lastbiltransporterne stod for en stor del af kuldioxidforureningerne er lagrene flyttet fra Åre til Borås, hvortil varerne ankommer med båd via Göteborg. På denne måde blev lastbiltransporterne og kuldioxidforureningerne reduceret med 30-50% per produkt.   Genanvendelse: Bruger økologisk bomuld og genanvendt tekstiler. Leder efter et genbrugssystem, hvor kvaliteten i stoffet bevares, og ser på de mest avancerede genbrugssystemer i verden. Har sit eget service center, hvis din Klättermusen produkt går i styker, kan du bare sende den til reparation! Har et øko-index-system med 11 punkter, der kan opnås i et produkt (du kan finde hensyn på tøjet).   Dyr: Dunet er ikke plukket fra levende fugle. Når Klättermusen begynder at bruge uld i deres produkter vil den være mulesing-fri.   Etik: Har en lang relation med fabrikkerne og besøger dem 2-4 gange om året.
  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!