TKWide 355ml (Café Cap) - ID: A081692

Klean KanteenTKWide 355ml (Café Cap)

Mere info

Mere om TKWide 355ml (Café Cap) fra Klean Kanteen

TKWide 355ml (Café Cap) fra Klean Kanteen er en termokop .
  • Livstidsgaranti
  • Lækagesikker

SÅDAN VASKER MAN FLASKER, KRUS, MADBEHOLDERE OG PROPPER/LÅG:
  • Klean Kanteens Classic-flasker og Wide-flasker (i børstet rustfri finish) kan vaskes i opvaskemaskinen. Det samme gælder vores pint-krus og madbeholdere.
  • Klean Kanteen anbefaler, at du håndvasker alle farvede flasker, vakuumisolerede flasker, tumblerglas og madbeholdere.
  • Til grundig rengøring kan du bruge varmt opvaskevand og en flaskebørste. Klean Kanteen anbefaler også et gammeldags rengøringstip: Bland vand og bagepulver til en tyk masse.
  • Hvis din flaske eller dit låg fastholder smage eller lugte, skal du bruge fortyndet eddike og lade produktet ligge i væsken natten over. BEMÆRK: Unibody Bambusprop i rustfrit stål må ikke lægges i blød!
  • Alle Kid Kanteen- og Classic-propper(undtagen Unibody Bambusprop) kan vaskes i opvaskemaskinen. Café Cap kan vaskes i opvaskemaskinen, og den roterende del på toppen af proppen kan aftages for grundig rengøring.
  • De oprindelige rustfri Loop og Flat Caps skal vaskes i hånden, da de er konstrueret med to materialer: rustfrit stål og polypropylen. Derfor skal de vaskes i hånden, så man sikrer, at der ikke løber vand ind i hulrummene.
Egenskaber for TKWide 355ml (Café Cap):
BPA-fri: Ja
Diameter x højde: 76,2 x 184,1 mm
Vægt: 350,5 g
Rustfrit stål indvendigt: Ja
Rustfrit stål udvendigt: Ja
Volumen: 355
Dit sunde, pæne og miljøvenlige alternativ til plastflasker. Håndlavede vandflasker af rustfrit stål, lavet til at vare et helt liv. Det du hælder i en Klean Kanteen er præcis, hvad du får, og du slipper for giftstoffer der sipper ud af plastflasker.

Mere fra Klean Kanteen

Se alle Termokopper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!