Konkurrencer

Generelle konkurrencebetingelser

Her kan du læse de betingelser, der gælder for deltagelse i Outnorths konkurrence.

 1. Deltagelse

  Ved at uploade et bidrag accepterer du din deltagelse i konkurrencen samt konkurrencebetingelserne. For at et konkurrencebidrag kan godkendes, skal deltageren være fyldt 18 år eller have værgens godkendelse til at deltage i konkurrencen. Ved at deltage accepterer du, at den angivne e-mailadresse må bruges til markedsføringsformål. Ansatte hos Outnorth AB og deres familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen. Eventuel indkomstskat betales af vinderen.

 2. Ophavsret

  Ved at deltage i konkurrencen bekræfter du, at du selv har skrevet bidraget, og at det kan bruges til markedsføringsformål af Outnorth. Ved sådan brug udbetales ingen kompensation til forfatteren eller personerne.
 3. Notifikation

  Vinderen får besked via e-mail efter konkurrencens afslutning. Hvis vinderen ikke har svaret på vindermailen inden for tre dage, forbeholder vi os retten til at udpege en anden vinder.

 4. Ansvar

  Outnorth AB, 352 74 Växjö har arrangeret og er ansvarlig for konkurrencen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!