Kontakt os

Vores kundeservice er behjælpelig ved alle slags spørgsmål, som du kan have i forbindelse med produkter, ordrer, returvarer eller lignende. Den bedste måde at kontakte kundeservice er ofte at bruge nedenstående kontaktformular. Det kan også være en god idé at se under ofte stillede spørgsmål og svar. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Phone

Du kan kontakte os på tlf.: 33 91 30 23 hverdage mellem kl. 09.00 - 16.00, eller på mail info@outnorth.dk. Vi bestræber os på at besvare alle mails indenfor 24 timer i hverdage. Har du brug for at få tilsendt en kopi af din ordrebekræftelse, så kan du kontakte os via kontaktformularen eller sende en mail til os på info@outnorth.dk Outnorth er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger-hotline.

Email

Den bedste måde at kontakte os er som regel via kontaktformularen ovenfor, men du kan naturligvis også sende os en normal e-mail. Adressen er info@outnorth.dk. Vi bestræber os at besvare alle mails indenfor 24 timer i hverdage.

Return

Alle returer sendes til: Outnorth AB Stora Räppevägen 60 352 74 VÄXJÖ Sverige. Pak returvaren godt ind sørg for at klistre den medfølgende returfragtseddel uden på pakken. Det er en stor hjælp for os, hvis du benytter vores returseddel til alle typer returforsendelser. På sedlen står der også, hvordan du skal gøre. Du kan downloade den her nedenfor:

HENT EN RETURSEDDEL HER (PDF)

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!