Women's Theory - ID: A079481

La SportivaWomen's Theory

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Theory fra La Sportiva

Theory Woman fra La Sportiva er klatresko til damer eller lettere klatrere, der passer til moderne indendørs klatring takket være den dynamiske D-tech teknologi. Den bløde klebende sål har ingen kant i siderne, så du kan maksimere kontaktoverfladen på store volumener, men samtidig beholder du en kant foran til præcise fodplaceringer på små greb. Smal pasform i hælen og en højtplaceret velcrolukning giver en stabil hæl og bedre præcision i dine hælhooks. Oversiden er næsten helt dækket af et klæbende gummi, der letter toe hooks og giver dig mulighed for at bruge hele skoens overflade til klatring. Skoene er lavet på LaSportivas mest aggressive læst, og P3-platformen hjælper med at bevare denne form gennem hele skoens levetid.
Det, der adskiller unisex-modellen fra damemodellen, er blødheden i skoen. Damen er blødere og passer ofte godt til lettere klatrere (uanset køn), mens en større klatrer kan have fordel af at vælge en lidt stivere sko.

Ydermateriale: Læder og mikrofiber
Ingen foring
Mellemsål: P3
Sål: Vibram® XS Grip2 og D-tech™

Egenskaber for Women's Theory:
Ydersål: Gummi
Udvendigt materiale: Skind
BrugerAvanceret
Vægt pr. sko: 180 g
Med italiensk håndværksmæssig kvalitet kombineret med den nyeste teknologi skaber La Sportiva verdens førende klatresko. I hjertet af Dolomitterne, giver, gammeldags håndværk færdigheder, liv til moderne klatresko og støvler som er det første valg for mange professionelle og begyndere.

Mere fra La Sportiva

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!