Vi flytter til Göteborg!

I de senere år har vi haft en fantastisk vækst, både i Sverige og internationalt. For at kunne imødekomme vores kunders forventninger til hurtige og fleksible leverancer også i fremtiden, har vi brug for større og mere tilpassede lokaler.

Nu, hvor vi alligevel flytter, benytter vi lejligheden til at vælge den mest strategiske placering for vores virksomhed.

De nye lagerlokaler, som ligger i Hisingen Logistikpark i Göteborg, bliver mere end dobbelt så store som vores nuværende lager i Växjö. Hele 19.000 kvadratmeter. Området betragtes som et af Sveriges bedste logistikområder med nærhed til Nordens største havnecentrum, Göteborg Havn, hvor mange af Outnorths leverancer og transporter passerer dagligt.

Blank
Blank

«Det er selvfølgelig trist, at Outnorths logistikcenter ikke længere vil ligge i Växjö. Men vi ser frem til mulighederne med vores nye logistik-setup i Göteborg. Vi får et dobbelt så stort lagerareal og installerer samtidig automatisering (AutoStore). Dette vil give Outnorth yderligere kapacitet til at sikre effektive leverancer til vores kunder, så vi altid kan holde vores kundeløfte.»

«Samtidig vil vi få en større fleksibilitet i kundens leveringsmuligheder, hvor vi vil kunne tilbyde et mere optimeret og bredere udvalg. Vi investerer i fremtiden, og vi investerer i en fleksibel og sikker levering til vores kunder,» fortæller Henrik Søndergaard, COO for Outnorth.

Blank
Blank

Udover bedre håndtering og øget kapacitet har vi også besluttet at investere i solpaneler, som skal installeres på lagerlokalernes tag. Dette er en del af vores bæredygtighedsarbejde og indebærer, at vi kommer til at levere fossilfri strøm med lavt klimaudslip til det svenske elsystem.

Systemet er på 254 kW, og vi regner med at kunne bruge cirka 165.000 kWh selv og derefter sælge cirka 52.000 kWh videre. Da den strøm, vi producerer med solpanelerne, ikke kan gemmes, har vi fået mulighed for at sende det, vi ikke bruger, ud på elnettet i stedet. Det er vores håb, at det vil kunne dække cirka 30% af vores strømbehov. Den resterende del køber vi af Tranås Energi, som er mærket med «Godt miljøvalg». Dette er såkaldt «Hjemmelavet strøm», som også er godkendt af Älvräddarna.

«Lagerflytningen bliver et stort og vigtigt skridt for os hos Outnorth. I Göteborg får vi optimale muligheder for yderligere at forbedre og investere i logistik og lager, og dermed kan vi også forbedre vores leverancer til alle vores kunder i Norden og Europa,» siger Harald Ennen, administrerende direktør for Outnorth.

Indflytningen i de nye lokaler forventes at ske i april i år.

Blank
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!