Leatherman

(23 varer)
Leatherman er synonymt med multi-værktøj. Bestemt i dag er der mange fine producenter af multi-verktøj, men det er formentlig ingen andre der kommer op til den standard Leatherman har sat. Alle produkter leveres med 25 år (!) produkt garanti.

Leatherman er synonymt med multi-værktøj. Bestemt i dag er der mange fine producenter af multi-verktøj, men det er formentlig ingen andre der kommer op til den standard Leatherman har sat. Alle produkter leveres med 25 år (!) produkt garanti.

Leatherman er synonymet med multi-værktøj og en af de mest etablerede og betroede brands. I 1984 solgte Tim Leatherman sit første værktøj, som han kaldte Pocket Survival Tool. Den kombinerede tolv forskellige funktioner i en enkelt kompakt enhed. Modellen er udviklet siden da, og har nu en mere kraftfuld skruetrækker og kraftfuld bidetang.

I Outnorth finder du flere af Leathermans multi-tools, der er lige så perfekte til at ordne tingene derhjemme med, som at have med sig i naturen. En Leatherman er simpelthen et all-round værktøj, der kan bruges til det meste.

Leatherman Wave, Leatherman Squirt eller Leatherman Juice?

Leatherman har designet flere forskellige serier af værktøjer, der er forskellige i størrelse og funktion. Hvad de har til fælles er, at de alle er praktiske og lette at bruge og opbevare.

Serien Wave er Leathermans mest populære og er blevet en international bestseller, og det er let at forstå hvorfor. Enheden kombinerer hele 17 forskellige værktøjer, med flere lettilgængelige indsatser, der er designet så du kan få adgang til dem uden at skulle have begge hænder til rådighed. Efter en opdatering i 2004 har Wave nu endnu stærkere stænger, længere bidetang og faste knive.

Leatherman Juice er et fleksibelt allround værktøj, der fås i flere forskellige størrelser, og som gør det lige så godt derude i ørkenen, som på en skovtur. Den kombinerer herunder flere forskellige typer af tænger, skruetrækkere og har også en praktisk dåseåbner.

Leatherman Surge er et af de største multi-værktøj, med lange tænger, knive og hurtig adgang til funktioner, der er mest nødvendige. Surge er et kraftfuldt værktøj og kan håndtere tungere og større job.

At vælge den rigtige model

Leathermans fokus ligger på at værktøjet skal være let tilgængelige, praktisk at bruge og nemme at holde på. Modellerne udvikles og forbedres hele tiden med et konstant fokus på brugeren. Det værktøj, du vælger, bør være skræddersyet til dig og dine behov, ligge godt i hånden og sørge for at få arbejdet gjort, uden nogen kompromiser.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!