Jakob 707 - Jacket - ID: A043479

kampagne

LEGO WearJakob 707 - Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Jakob 707 - Jacket fra LEGO Wear

Jakob 707 - Jacket fra Lego Wear er en vinterjakke til drenge. Rigtig sej LEGO® NINJAGO® drenge jakke med smart refleks print på hele jakken. Jakken kan klare et vandsøjletryk på 3.000 mm og er 100% vindtæt og åndbar. Bionic Finish ECO på overfladen. Blødt microfleece for indvendig samt i hætte og krave.
YKK lynlås på fronten med dobbelt hagebeskyttelse. Vindstolpe under lynlåsen. Justerbar elastik nederst i jakken så den kan tilpasses netop din dreng. Lynlåslommer på fronten. Aftagelig hætte påsat med trykknapper, som kan skjules, hvis hættes tages af jakken.

Strækbare inder manchetter med hul til tommelfinger. Indvendig lomme til mobil. Ikonisk refleks på front og bagside. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives.

Materiale
100% Polyester.
Egenskaber for Jakob 707 - Jacket:
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Polyester
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 3000 mm
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus. LEGO® Wear børnetøj er til aktive drenge og piger i alderen 9 måneder til 14 år, som elsker at tumle og bevæge sig. LEGO Wear - MEANT TO PLAY.

Mere fra LEGO Wear

Se alle Efterårsjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!