LEGO WearJamila 701 - Jacket

kampagne

Jamila 701 - Jacket - ID: A043478

Størrelseguide Mere info

Mere om Jamila 701 - Jacket fra LEGO Wear

Jamila 701 - Jacket fra Lego Wear er en vinterjakke til piger. Flot LEGO® Wear pige vinterjakke med fin ballon pasform. Jakken kan klare et vandsøjletryk på 3.000 mm og er 100% vindtæt og åndbar. Jakken er lavet i et behageligt materiale, som er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO.
YKK lynlås på fronten med ikonisk zip-puller så den er nem at få af og på. Vindstolpe under lynlåsen. Lommer på fronten med velcrolukning. Aftagelig hætte med blødt marinefarvet teddy fleece for.

Hætten er påsat med trykknapper, som kan skjules, hvis hættes tages af jakken. Inderlomme der lukkes med velcro. Ikonisk badge på front samt LEGO® Wear badge på ærme. Ikonisk 3M refleks på bagside.

Materiale
100% Polyester.
Egenskaber for Jamila 701 - Jacket:
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 3000 mm
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus. LEGO® Wear børnetøj er til aktive drenge og piger i alderen 9 måneder til 14 år, som elsker at tumle og bevæge sig. LEGO Wear - MEANT TO PLAY.

Mere fra LEGO Wear

Se alle Efterårsjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!