Jamila 775 - Jacket - ID: A043475

LEGO WearJamila 775 - Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Jamila 775 - Jacket fra LEGO Wear

Jamila 775 - Jacket fra Lego Wear er en vinterjakke til piger. Flot og funktionel LEGO® Wear Tec Sport pigejakke med flot stribet mønster. Jakken har mange egenskaber og detaljer, som vil sørge for at holde din pige varm og tør. Børnestørrelser.
Vinterjakken er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO og kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. Alle sømme er tapede med en specialtape indvendigt, som gør jakken 100% vandtæt. Jakken er lavet af et meget slidstærkt materiale, som er 100% åndbar og vindtæt. Isolerende vattering i en behagelig polyester.

Jakken er ekstra lang og har elastik i ryggen for god pasform. YKK lynlås på fronten med blød hagebeskyttelse og ikonisk zip-puller, som gør det nemt at åbne og lukke jakken. Vindstolpe under lynlåsen. Gode lommer på fronten med lynlåslukning og dejlig blødt microfleece for.

Sikkerhedsspænde på begge ærmer hvori handskerne kan sættes fast, så de altid er tæt på og ikke bliver væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken, hvilket mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet sidder fast med handsken. Lomme til liftkort på venstre ærme med lynlåslukning. Elastik og velcrolukning i ærmeåbning.

Blødt microfleece for i krave, hætte og ærmeåbning. Hætten er aftagelig og er påsat med trykknapper, som kan skjules, hvis hætten tages af jakken. Indvendig lomme til mobiltelefon med velcrolukning. Snefang nederst i jakken, der kan lukkes med trykknapper.

Materiale
100% polyester. 160g isolering.
Egenskaber for Jamila 775 - Jacket:
Vandtæt: Ja
Snelås: Ja
Hovedmateriale: Polyester
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 10000 mm
Stretch: Nej
Lomme til liftkort: Ja
LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus. LEGO® Wear børnetøj er til aktive drenge og piger i alderen 9 måneder til 14 år, som elsker at tumle og bevæge sig. LEGO Wear - MEANT TO PLAY.

Mere fra LEGO Wear

Se alle Skijakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!