Jamila 790 - Jacket - ID: A043472

kampagne

LEGO WearJamila 790 - Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Jamila 790 - Jacket fra LEGO Wear

Jamila 790 - Jacket fra Lego Wear er en LEGO® Wear Tec vinterjakke til piger. Varm og flot LEGO® Wear Tec Sport pigejakke med fint mønster. Jakken har mange egenskaber, således at diin pige holder sig varm og tør hele vinteren. Børnestørrelser.
Jakken er 100% vindtæt og åndbar samt overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Jakken er lavet i et meget slidstærkt materiale og kan klare et vandsøjletryk på 8.000 mm. Alle kritiske sømme er tapede på den indvendige side.

Lynlåsåbning på fronten med zip-puller. Vindstolpe under lynlåsen. Justerbar elastik nederst i jakken så den kan tilpasses netop din pige. Aftagelig hætte påsat med trykknapper som kan skjules, hvis hætten tages af jakken. LEGO® Wear Tec badge på ærmet. Blødt microfleece for i krave, lommer og ærmeåbning.

Lommer på fronten med velcrolukning. Sikkerhedsspænde på begge ærmer hvori handskerne kan sættes fast. På den måde er de altid tæt på barnet og bliver ikke væk. Sikkerhedsspændet udløses, når der trækkes i handsken, hvilket mindsker risikoen for ulykker, hvor barnet hænger fast med handsken.

Fin lomme til liftkort på ærmet. Elastik på ryggen og i ærmeåbning for god pasform. Ikonisk badge på bryst samt ikonisk 3M refleks på bagsiden. Etiket hvorpå navn og telefonnummer kan skrives.

Materiale
100% polyester. 160g isolering.
Egenskaber for Jamila 790 - Jacket:
Vandtæt: Ja
Hovedmateriale: Polyester
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 8000 mm
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus. LEGO® Wear børnetøj er til aktive drenge og piger i alderen 9 måneder til 14 år, som elsker at tumle og bevæge sig. LEGO Wear - MEANT TO PLAY.

Mere fra LEGO Wear

Se alle Skijakker

350.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!