LWPing 776 - Ski Pants - ID: A043489

kampagne

LEGO WearLWPing 776 - Ski Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om LWPing 776 - Ski Pants fra LEGO Wear

Ping 776 - Ski Pants fra Lego Wear er smarte og funktionelle børne skibukser. Skibuksen er specielt gode til leg i institutionen og på legepladsen, idet der er ekstra slidstærk Cordura forstærkning nederst i buksebenene og i indersøm.
Skibuksen kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm og er samtidig 100% vindtæt og åndbar. Alle sømme er tapede med en specialtape indvendigt, hvilket gør buksen 100% vandtæt. Buksen er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO.

Justerbare og aftagelige seler med velcrolukning. Lommer i siden med lynlåslukning og zip-puller. Skibukserne lukkes med YKK lynlås, trykknap og velcro. Vindstolpe under og over lynlåsen. Elastik i siden af taljen samt bæltestropper.

Indvendigt vindfang nederst i buksen. Længden på skibuksen kan justeres ved brug af trykknapper indvendig i buksebenet. Isolerende vattering i 100% polyester der er med til at holde dit barn varm. Flot LEGO® Wear badge på bagsiden. Indvendig label hvorpå der kan skrives navn og mobilnummer.

Egenskaber for LWPing 776 - Ski Pants:
Hovedmateriale: Nylon
For: Letforede
Vandsøjletryk: 10000 mm
Stretch: Nej
Seler: Ja
Snelås i bukseben: Ja
LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus. LEGO® Wear børnetøj er til aktive drenge og piger i alderen 9 måneder til 14 år, som elsker at tumle og bevæge sig. LEGO Wear - MEANT TO PLAY.

Mere fra LEGO Wear

Se alle Skibukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!