Ping 881 - Ski Pants - ID: A043490

kampagne

LEGO WearPing 881 - Ski Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Ping 881 - Ski Pants fra LEGO Wear

Ping 881 - Ski Pants fra Lego Wear er rigtig fine børne skibukser lavet i en meget fleksibel kvalitet, så dit barn kan bevæge sig frit. Skibuksen har adskillige funktioner, der gør, at skibuksen egner sig perfekt til alle former for skisport. Børnestørrelser.
Ski bukserne er 100% vindtætte og åndbare. De kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm og er overfladebehandlet med Bionic Finish ECO. Alle sømme er tapede med en specialtape på indersiden, som gør buksen 100% vandtæt. Skibuksen er lavet i en slidstærk kvalitet med ekstra slidstærk Cordura forstærkning nederst i benene og i indersøm. Varm og isolerende vattering i 100% polyester er med til at holde dit barn varm.

Justerbare og aftagelige seler samt bæltestropper. Buksen lukkes med trykknap og YKK lynlås. Vindstolpe under og over lynlåsen. Fine lynlåslommer på fronten med refleks zip-puller. Snefang nederst i benene. YKK lynlås og trykknapper nederst i benene. Elastik i siden for god pasform. Indvendig label hvorpå navn og telefonnummer kan skrives.

Materiale
100% Polyester. 120g isolering.
Egenskaber for Ping 881 - Ski Pants:
Hovedmateriale: Polyester
Vandtætte: Ja
For: Letforede
Vandsøjletryk: 10000 mm
Stretch: Nej
Seler: Ja
Snelås i bukseben: Ja
LEGO Wear børnetøj er ensbetydende med høj kvalitet. Børn leger og slider deres tøj, og sådan skal det være. Derfor er der fokus på den gode kvalitet, så LEGO Wear tøj kan holde til noget – men stadig med komforten i fokus. LEGO® Wear børnetøj er til aktive drenge og piger i alderen 9 måneder til 14 år, som elsker at tumle og bevæge sig. LEGO Wear - MEANT TO PLAY.

Mere fra LEGO Wear

Se alle Skibukser

400.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!