RFiD Travel Wallet - Mini (2017) - ID: A029119

LifeventureRFiD Travel Wallet - Mini (2017)

Mere info

Mere om RFiD Travel Wallet - Mini (2017) fra Lifeventure

RFID Travel Wallet - Mini Life Venture er en kompakt og smart tegnebog for rejsende, der ønsker at være på den sikre side. Her kan du samle alle dine rejsedokumenter på en organiseret måde, og være sikker på, at dit kort ikke bliver stjålet via identifikation af radiofrekvenser (RFID) takket være en kobber og nikkel behandling på stoffet. Travel RFID Wallet - Mini lavet af holdbart, vandafvisende stof med en lynlås, der modstår vand. Inde er syv rum til dit betalingskort, en lomme til din smartphone og pas, en til dit boardingkort og tre rum til andre nødvendige billetter eller dokumenter. Der er også en lille lynlås lomme og løkker til en pen. Udenfor er der en slip-in lomme (ikke RFID-sikret).
Egenskaber for RFiD Travel Wallet - Mini (2017):
Antal lommer: 14 st
Vandtæt: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 150x110x20 mm
Vægt: 100 g
It’s experiences from travelling the globe that is behind the practical products of Lifeventure. Such as the colourful thermos mugs that have become Lifeventures bestseller.

Mere fra Lifeventure

Se alle Pengepunge & Værdigenstande Opbevaring

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!