TinderSticks 180g-220g - ID: A025632

Light My FireTinderSticks 180g-220g

Mere info

Mere om TinderSticks 180g-220g fra Light My Fire

TinderSticks fra Light My Fire er det absolut bedste optændingsmiddel til brug i al slags vejr - og så er det helt naturligt! Når du tænder op med TinderSticks vil du således ikke blive udsat for skadelige kemikalier i form af giftig røg.

TinderSticks er stykker af dyrket fyr (fatwood), som vokser i det mexikanske højland. De har et harpiksindhold på 80 %, er ekstremt lette at tænde og kan også bruges selvom de er våde.
TinderSticks brænder længe og afgiver høj varme. Der skal ikke bruges mere end 1-2 stykker til optænding af grillen, lejrbålet eller kaminen.

Pakken indeholder 6-8 stykker træ. 

Light My Fire er et frisk pust på den skandinaviske udendørs himmel. Med et behageligt og farverigt design tager du klassisk tilbehør og fornyer dem. På kort tid er SPORK blevet et velkendt og elsket produkt, og Light My Fire har formået kunsten at forny noget så etableret som vores bestik. Gennem Light my Fire har ildstål mødt et nyt forår, da den svenske ildstål blev udviklet i samarbejde med det svenske forsvar. Light My Fire er et frisk pust på den skandinaviske udendørs himmel. Med et behageligt og farverigt design tager de klassiske tilbehør og fornyer dem. På kort tid er SPORK blevet et velkendt og elsket produkt, og Light My Fire har formået kunsten at forny noget så etableret som vores bestik. Gennem Light my Fire har ildstålet mødt et nyt forår, da det svenske ildstål blev udviklet i samarbejde med det svenske forsvar.

Mere fra Light My Fire

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!